fbpx

1e, 2e en 3e plaats op Rotterdam Open

Zaterdag 24 november hebben 4 sporters van TS Hilversum deelgenomen aan het internationale Rotterdam Open toernooi.

Joram stond direct tegen een vrij sterke Belg. In het begin nam de Belg het initiatief en wist hiermee op voorsprong te komen. Daarna begon Joram een inhaalrace, maar hij bleef met 11 – 7 aan de verkeerde kant van de score. Geen prijs voor Joram. Zijn tegenstander wist later op de dag met overmacht het toernooi te winnen.

Max was nog een beetje ziek, maar hij wilde toch graag starten. Op het oog ging de partij gelijk op, maar zijn tegenstander wist steeds net wat beter het pantser te raken en bij Max waren de hit levels (kracht waarmee het pantser wordt geraakt) steeds net te laag. Max won het brons.

Alexander had geen tegenstanders in zijn eigen gewicht en hij kwam daardoor tegen een zware Fransman te staan. Deze Fransman was deze dag te sterk en Alexander moest genoegen nemen met zilver.

Lydia kwam tot de finale en trof daar ook een Franse tegenstander. Lydia nam vanaf het begin het initiatief, maar de punten bleven uit. In de 2e ronde speelde Lydia hetzelfde spelletje, dit keer werd dit wel met punten beloond en Lydia won goud.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.