fbpx

2 maal goud, zilver en brons op Open Zuid NL kampioenschappen

Zaterdag 23 februari hebben 4 sporters van TS Hilversum deelgenomen aan de 21e editie van de Open Zuid Nederlandse kampioenschappen in Den Bosch.

Joram trof in de halve finale een gelijkwaardige tegenstander, maar Joram was wat ongelukkig in de afwerking. Hierdoor moest Joram genoegen nemen met het brons.

Lydia trof in de finale de regerend Nederlands kampioen en na 2 rondes was de stand gelijk, 9 – 9. Dat betekent dat er om het goldenpoint wordt gespeeld (wie het eerst scoort wint). Er werd niet gescoord. In dat geval bepaalt het systeem wie van de 2 er meer (zonder score) op het pantser heeft geschopt, dat bleek in het nadeel van Lydia te zijn. Zilver dus.

Voor Damien was het zijn eerste toernooi ooit, maar dat was niet te zien. Damien wist voor het einde van de 2e ronde zo’n grote voorsprong op te bouwen dat de wedstrijd niet uitgespeeld hoeft te worden. Er is dan gewonnen op ‘point gap’.

Voor Ikhlasse was het al weer een tijd geleden dat ze aan wedstrijden deelnam. Ook dat was niet te zien. Na de eerste acties kwam Ikhlasse goed op dreef en ook zij wist de partij met een point gap te winnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.