fbpx

3 maal brons op Open Zuid NL kampioenschappen

JoramOpenZuidZaterdag 22 februari hebben 4 sporters van TS Hilversum deelgenomen aan de Open Zuid Nederlandse kampioenschappen.

In een poule met maar liefst 16 deelnemers moest Joram flink aan de bak om een prijs te winnen. Na twee zeer goede wedstrijden werd de halve finale met een zeer klein puntenverschil verloren. Dit betekende brons voor Joram.
Diederik was in zijn halve finale een stuk sterker dan zijn tegenstander. Helaas maakte Diederik te veel hoge acties waardoor deze halve finale op strafpunten verloren werd. Diederik moest genoegen nemen met brons.
Bas had in zijn halve finale een sterke tegenstander, na eerst op achterstand te zijn gekomen wist Bas heel goed terug te komen in de wedstrijd. Jammer genoeg kwam Bas net te kort om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Brons voor Bas.
Matthijs stond in de voorronde heel goed te vechten, maar had 2 momenten van onoplettendheid. Hierdoor werden onnodig punten weggegeven en dit betekende een vroege uitschakeling door de latere finalist.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.