fbpx

3 maal prijs op Yoo Sin jeugd toernooi

Zaterdag 8 december hebben de broertjes Achraf, Youssef en Marwan met succes deelgenomen aan het Yoo Sin sparringtoernooi in Nijmegen.

Youssef wist zijn eerste twee wedstrijden overduidelijk met  13 – 1 en 10 – 0 te winnen. In de finale ging het in de eerste ronde gelijk op en ging Youssef met een 3 – 2 voorsprong de rust in. In de ronde die daar op volgde kwam Youssef op achterstand. Zijn tegenstander wist dit verdedigend heel goed vast te houden en Youssef moest genoegen nemen met het zilver.

Marwan won zijn eerste partij met zeer snelle acties met 3 – 2. De jongen die hij in de finale trof was niet zo snel als zijn eerste tegenstander en Marwan wist deze eenvoudig met 16 – 4 te winnen. Voor Marwan was dit zijn eerste toernooi en met 6 jaar is hij de jongste in zijn poule. Ondanks dat heeft hij met zeer goed en snel taekwondo de eerste plaats opgehaald.

Achraf was in de middag aan de beurt en hij maakte het wederom in zijn eerste partij zeer spannend. In de eerste ronde stond het nog 2 – 2, toen Achraf daarna meer op snelheid ging draaien wist hij het puntenverschil te vergroten. In de finale ging het gelijk op en wisten beide spelers over en weer te scoren. Uiteindelijk trok Achraf met een stand van 16 – 14 aan het langste eind en wist ook hij de eerste plaats te veroveren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.