fbpx

3 maal zilver op Open TTE Toernooi te Leusden

Zaterdag 27 oktober hebben Joram, Lydia & Max meegedaan aan het Open TTE toernooi te Leusden.
Joram mocht beginnen en in zowel de kwart- als de halve finale wist Joram met tactisch slimme keuzes zijn tegenstanders uit hun ritme te halen. Met twee overwinningen op zak ging de finale in het begin gelijk op. Jammer genoeg wist zijn tegenstander aan het einde van de partij op voorsprong te komen en was er te weinig tijd voor Joram om weer langszij te komen. Zilver voor Joram.

Lydia kwam ook in de finale en wist na een achterstand van 15 – 6 terug te komen tot 17 – 17. Hierna volgde een sudden death ronde, wie het eerst scoort wint. Hoewel beide sporters tegelijk leken te scoren, werd de score van haar tegenstandster als eerste geregistreerd. Zilver voor Lydia.

De laatste deelnemer van TS Hilversum, Max, wist ook de finale te halen. Max startte erg sterk en met zijn eerste actie wist hij meteen op een 2 – 0 voorsprong te komen. Jammer genoeg bezeerde Max zijn voet hierbij en de dokter moest even kijken hoe het met zijn voet ging. Hoewel Max zelf dacht door te kunnen gaan, besloot de dokter voor de zekerheid de wedstrijd te staken. Max moest dus opgeven en won hiermee dus ook zilver.

Met 3 zilveren plakken, maar vooral met het zeer goede spel van de spelers kunnen we terug kijken op een mooi eerste toernooi van het seizoen.

Zie ook onze Facebook-pagina voor updates: www.facebook.com/TaekwondoSchoolHilversum

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.