fbpx

Brons op internationaal toernooi Namen (België)

Zondag 10 maart heeft Matthijs deelgenomen aan een internationaal toernooi in Namen (B). Naast Nederland en België waren ook teams uit Engeland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland aanwezig.

Matthijs trof in de halve finale van dat toernooi een voormalig Belgisch Kampioen die België ook op de Europese kampioenschappen heeft vertegenwoordigd.

Het spel van Matthijs was gewoon goed. vanaf het begin af aan werd druk gezet en al vrij vroeg in de wedstrijd zette Matthijs een achterwaartse techniek hard en zuiver in. Helaas werd dit niet met punten beloond (geen elektronisch pantser). Zijn tegenstander kreeg echter punten voor technieken die op dekking zaten. In de tweede ronde moest Matthijs meer risico nemen, maar wederom werden zijn acties niet met punten beloond. Ook voor een zuivere hoofdtreffer werden geen punten gegeven. Qua punten was dit enigszins teleurstellend, kijkend naar de wedstrijd zelf en wetend dat Mathijs de wedstrijd goed initiatief nam en controle had tegen een voormalig  Belgisch kampioen en EK ganger was dit een zeer goede en leerzame ervaring.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.