fbpx

District West toernooi

20131130_districtwestZaterdag 30 november hebben we met 7 sporters deelgenomen aan het district West kampioenschap.

Joram was iets te zwaar en werd omgepould naar een poule met grotere deelnemers. Joram deed het heel goed, maar verloor in een spannende wedstrijd helaas voor de prijzen.

Diederik wist een heel goede partij te draaien die vanwege het te grote puntenverschil (12 – 0) door de scheidsrechter werd gestopt. In de finale kwam Diederik echter niet in zijn vertrouwde spel en moest hierdoor genoegen nemen met zilver.

Ahmed had wat last van zenuwen in zijn eerste toernooi en hij ging te veel op zijn tegenstander afwachten. Wanneer Ahmed een volgende keer wat brutaler wordt, zal hij zeker van deze tegenstander kunnen winnen, voor vandaag betekende het zilver.

Souhail draaide ook zijn eerste toernooi en hij wist na twee zeer goede partijen met overmacht het goud te winnen!

Bij de senioren stond Chileam tegen een zeer goede tegenstander. In de eerste ronde was Chileam niet overtuigend genoeg in zijn eigen aanval waardoor hij geen punten scoorde. In de tweede ronde ging dit beter, maar het verschil was te groot om goed te maken. Brons voor Chileam.

Hierna was Toine tegen deze zelfde tegenstander. Met een goed bekeken hoofdtreffer wist Toine op voorsprong te komen, maar deze werd helaas vlak voor tijd weer uit handen gegeven. Zilver voor Toine.

Bas was als laatste aan de beurt en hij had twee maal een intensieve partij. De eerste werd gewonnen, de tweede verloren. Zilver voor Bas.

Manuel en Matthijs waren zeer tevreden over het vertoonde spel en we hopen volgende keer met een nog grotere groep naar de wedstrijden te gaan. Matthijs deed zelf overigens niet mee, hij staat volgende week op een toernooi in Brussel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.