fbpx

Happy healthy 2021

In december zijn de trainingen van TSH abrupt tot een einde gekomen door de landelijke lockdown. Maar wij blijven positief vooruit kijken. Want wij willen zelf ook fit en gezond blijven, zowel mentaal als fysiek.

2020 was een echt raar jaar

Direct na de eerste (intelligente) lockdown vanaf maart hebben we in mei en juni buiten getraind op de Westerheide. Wat hebben toen veel mensen enthousiast meegedaan, jongeren en volwassenen, in de blubber en de regen of met een lekker zonnetje.

Na de zomervakantie hebben we aangepaste trainingen in onze zaal verzorgd. Wat waren we blij dat iedereen zich zo goed aan de hygiƫne- en de afstands-regels hield. Maar lastig was het wel; geen enthousiaste ouders langs de kant, geen toeschouwers bij clubexamens of proeflessen. Toch fijn dat we heel veel mensen een wat aangepast examen konden afnemen. Zo kan iedereen toch weer gemotiveerd verder trainen.

Nu de tweede golf van corona een feit is, is heel Nederland op slot gezet. Wanneer we weer mogen starten met de trainingen hangt af van de landelijke versoepeling van de maatregelen. Wij duimen hard dat het virus vlot onder controle komt en we veilig weer kunnen lesgeven en trainen. Dus bij deze al een welgemeende nieuwjaarswens:

Blijf veilig, blijf fit en blijf sterk. Happy Healthy 2021

Manuel, Matthijs & Marion

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.