fbpx

Indoor Brussel 2014

MatthijsHoog200Zaterdag 6 december heeft Matthijs deelgenomen aan de Indoor Brussel in Belgiƫ. Voor Matthijs was dit na vorige week zijn 2e toernooi na een langdurige knieblessure. Vorige week startte Matthijs een gewichtsklasse hoger en werd het vooral een fysiek gevecht nu stond Matthijs een zeer goed tactische wedstrijd te knokken tegen een tegenstander uit Spanje.

In de eerste ronde kon de Spanjaard met zachte tikjes wat punten bij elkaar sprokkelen. In de tweede en derde ronde ging Matthijs meer druk geven en wist hij zijn achterstand uit de eerst ronde met 2 hoofdtreffers om te zetten in een voorsprong. Helaas viel Matthijs enkele keren en door de waarschuwingen die daarop volgde werd de stand 7 – 7. In de laatste seconde kreeg zijn tegenstander een punt voor een stoot en hierdoor werd Matthijs met 1 punt verschil uitgeschakeld.

Voor het resultaat jammer, maar aangezien Matthijs een half jaar niet voluit heeft kunnen trainen en het vertoonde tactische spel konden we toch met een goed gevoel naar huis.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.