fbpx

Marion geslaagd voor 4e Dan taekwondo

ZaterdagChikki4eDan_Marion 14 juni zijn namens de Taekwondo Bond Nederland de nationale danexamens afgenomen. In de sporthal was het op veel momenten stil van gezonde spanning. In de ochtend waren de kandidaten voor een hogere dangraad aan de beurt, waaronder Marion. Het onderdeel waar zij een herexamen voor had -chokki taeryon- heeft ze goed getraind en ze toonde haar kunnen op het veld strak en krachtig. Diploma4eDan

Eerst zijn alle kandidaten aan de beurt, en daarna volgt een onderling overleg door de danexaminatoren. Deze uren wachten zijn voor sommige examenkandidaten zenuwslopend. Daarna volgt het opstellen van de kandidaten en het moment van waarheid. Een voor een worden de geslaagde kandidaten naar voren geroepen om het diploma in ontvangst te nemen. Wat een ontlading bij de geslaagde kandidaten, en ook Marion is nu officieel vierde dangraadhouder WTF.

Het slagingspercentage was zaterdag ongeveer 45 procent, de eisen aan de kandidaten zijn heel pittig en een goede voorbereiding is cruciaal. Ook Casper die de laatste tijd veel bij ons heeft getraind heeft de zwarte band omgeknoopt gekregen.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Luuk schreef:

    Top,top,topper is juf!!!!! Van harte gefeliciteerd…….

  2. Frits schreef:

    Van harte gefeliciteerd!! Knappe prestatie en een goed voorbeeld.

  3. Zohra Azdad schreef:

    Van harte gefeliciteerd Marion!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.