fbpx

Aangescherpte maatregelen

UPDATE (5/11) Per 4 november geldt een tijdelijke verzwaring van de maatregelen om het aantal Corona-besmettingen omlaag te brengen. Alle groepslessen van volwassenen zijn niet meer toegestaan. Dit betekent dat ook wij onze leden van 18 jaar en ouder even geen taekwondolessen mogen geven.

Voor de jeugdleden en junioren geldt deze aangescherpte maatregel niet. Zij kunnen samen trainen en hoeven ook geen rekening te houden met de 1,5m afstand onderling.

Onze trainingstijden worden tijdelijk:

Maandag en donderdag  
Breedtesport18.00 – 19.00 uurjeugd en junioren (t/m 17 jaar)
Conditietraining19.00 – 20.00 uurjeugd en junioren (t/m 17 jaar)
Dinsdag  
Breedtesport18.30 uur – 19.30 uurjeugd en junioren (t/m 17 jaar)

De aangescherpte maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot en met 18 november. Houd de website en onze facebookpagina in de gaten voor wijzigingen. Per 19 november is het de bedoeling om weer terug te gaan naar de zogenaamde ‘gedeeltelijke lockdown’, dan kunnen hopelijk ook volwassenen weer sporten met in achtneming van de afstandseis van 1,5 meter. Wij volgen hierin de landelijke richtlijnen.

De aangescherpte maatregelen zijn hier te vinden op de website van de Rijksoverheid. Zie onder meer ook de website van NOC*NSF  https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat de hygiƫnevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.