fbpx

Onze club

Taekwondo School Hilversum is een gezellige club met leden van witte band tot en met zwarte band. Wij vinden het heel belangrijk dat leden in een veilige omgeving kunnen sporten. Taekwondo is een  contactsport, daarom zijn spelregels en omgangsvormen heel belangrijk. Met respect en oog voor elkaar kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen en beter worden.

Wedstrijden

Wij doen met veel wedstrijden mee die onder auspiciën georganiseerd worden door de TBN. Zowel stijlwedstrijden als sparringwedstrijden, van beginnersniveau tot op internationaal niveau.

Instaptoernooien

Voor leden met geen of nauwelijks ervaring organiseren we met een aantal bevriende clubs in de omgeving instaptoernooien. Hierbij staat het opdoen van wedstrijdervaring centraal en proberen de trainers voor iedereen een paar passende tegenstanders te zoeken.

Cursussen

Ben je lid van TSH en de Taekwondobond dan kun je je verdiepen in onderdelen van de sport om bijvoorbeeld scheidsrechter te worden of stijljurylid. Ook aan regionale trainingen doen we graag mee met geïnteresseerde leden.