fbpx

Overlijdensbericht Marwan Benkodad

Gisteravond heeft ons het droevige nieuws bereikt dat, op veel te vroege leeftijd, Marwan Benkodad ons is komen te ontvallen.
Marwan heeft slechts 15 jaar mogen worden.

Wij wensen zijn ouders, broers en alle andere nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Vanavond (dinsdag 28 mei) gaan de lessen in aangepaste vorm door en zal voor aanvang van de lessen 1 minuut stilte worden gehouden.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Mi schreef:

    Besteed aandacht aan pestgedrag…..niet alleen stilstaan bij het gemis. Pak de oorzaak aan. Kom op sluit de ogen niet. Praat over praten. Pak het aan. Ga met slachtoffer en de pester aan het werk. Er zijn. Zo vaak programma’s op tv wat voor schade pesten geeft.

  2. Ellen schreef:

    Eens, besteed aandacht aan pestgedrag! Ongelooflijk hoeveel docenten het zien gebeuren en niks doen. Pesten is niet iets onzichtbaars maar veel docenten missen de vaardigheden en lef om de pesters aan te spreken en te sanctioneren. Was al “in mijn tijd” zo en is blijkbaar nog steeds zo. Vreselijk triest dat dit is gebeurd……

  3. Noah-David Israel schreef:

    Dit is zo tragisch, dit mag nooit meer gebeuren. Wat heeft die brave jongen allemaal moeten doorstaan al die jaren lang, en eigenlijk had hij enorm veel moed en wou hij zijn ouders niet lastigvallen met zijn problemen. Dit is een enorm verlies voor iedereen maar voor zijn familie en vrienden moet dit echt ondragelijk zijn. RIP Marwan en moge jouw familie troost vinden wetende dat je nu eindelijk de rust hebt gevonden die je al zo lang zocht. Innige deelneming van een andere 15 jarige jongen uit België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.