fbpx

Oxydent nieuwe sponsor TS Hilversum wedstrijdteam

OxydentPakOxydent is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in het beluchten van water. Oprichter en eigenaar van Oxydent, Daniel Wouda, heeft zelf jarenlang enthousiast getraind bij Taekwondo School Hilversum. Hij kent de sport waarbij respect en doorzettingsvermogen , flitsende technieken en discipline hand in hand gaan. We zijn zeer verheugd dat Oxydent de wedstrijdsporters van TS Hilversum gaat ondersteunen.

Oxydent geeft de wedstrijdsporters van TS Hilversum ook wat meer lucht
Oxydent  ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele systemen voor het beluchten van water. Daarnaast worden luchtfilters voor blowers en compressoren geproduceerd. Met de sponsoring van het wedstrijdteam draagt Oxydent bij aan de sportieve ontwikkeling van een groep taltentvolle en enthousiaste taekwondoka’s.

De leden die regelmatig aan wedstrijden meedoen helpt Oxydent komend jaar onder meer met een tegemoetkoming in de kosten voor deelname aan wedstrijden en ondersteuning in de materiaalkosten die zij hebben.

Taekwondo is een Koreaanse zelfverdediging-vechtsport waarbij het wedstrijdonderdeel sparren een Olympische discipline is. De wedstrijdgroep is een groep veelal jonge leden -jongens en meisjes- die naast technische vaardigheden ook veel leren zoals incasseren, doorzetten, elkaar helpen en doelen nastreven.

www.oxydent.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.