fbpx

Taekwondo-stage op wereldniveau, zondag 28 oktober 2012

Op zondag 28 oktober zullen taekwondo trainers van wereldformaat Dang Dinh Ky Tu, Nuno Damaso en Henk
Meijer stages verzorgen bij Taekwondo Center Purmerend. [Uitschrijving]

De uit Vietnam afkomstige Dang Dinh Ky Tu woont sinds zijn jeugd in Denemarken en heeft zich ontwikkeld tot een top-taekwondoka. Naast zijn enorme technische begaafdheid staat hij bekend om zijn kracht en lenigheid. Bovendien is hij een innemende persoonlijkheid en staat hij als trainer in hoog aanzien. In de taekwondo wereld wordt Dang Dinh Ky Tu gezien als één van de beste grootmeesters ter wereld.

Nuno Damaso is een zeer succesvolle taekwondoka, als wedstrijdvechter, als internationaal trainer, als organisator van grote taekwondo evenementen en als eigenaar van zijn school in Basel. Hoewel hij zijn wedstrijdsuccessen met name met sparring heeft behaald is Nuno Damaso een echte all-round taekwondoka.

Henk Meijer uit Groningen verraste de wereld in 1985 door als eerste niet-Koreaan in Korea (het hol van de leeuw) de wereldtitel te veroveren. Na zijn actieve wedstrijdcarrière heeft Henk Meijer furore gemaakt als trainer en coach. Over de hele wereld is hij een graag geziene gast, zowel op seminars, als bij de nationale teams van vele landen, waar hij met het Nederlandse, Franse en Griekse team te gast was. In de jaren ’90 heeft Henk Meijer’s demonstratieteam hoge ogen gegooid op demonstraties over de hele wereld, waarvan veel op televisie is uitgezonden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.