fbpx

Trainingskampen

Trainen binnen de club is leuk, soms bij een andere club mee trainen is leerzaam. Maar… Taekwondo trainings kampen zijn fantastisch. We gaan met enige regelmaat naar trainingskampen. De drie mooiste:

Luxemburg (Liefrange)

Ieder jaar in januari gaan we een weekend naar Luxemburg. Daar geven Henk Meijer (wereldkampioen sparren, oud bondscoach Nederland en Frankrijk) en Dang Ding Ky Tu (meervoudig Europees kampioen stijl) les. We slapen daar in een Herberg.

Denemarken

In de zomer is ‘het’ trainingskamp in Denemarken. ‘Het’ trainingskamp omdat daar taekwondoka’s vanuit heel Europa naar toe komen. Het is ’s zomers, dus slapen doe je in een tent. Er zijn daar meer dan 15 verschillenden top trainers zodat iedereen de lessen kan uitzoeken die aansluiten bij je niveau en interesse.

Duitsland (Attendorn)

Aan het begin van het seizoen (ergens in september) is dit weekend trainingskamp waar ook zeker 10 verschillende top trainers les geven. Er zijn 4 zalen waar tegelijk les wordt gegeven, dus ook hier kan je de lessen uitzoeken die passen bij je niveau en interesse.