fbpx

Twee keer zilver op Panther Cup

Zaterdag 4 december hebben Matthijs en Joseth met succes deelgenomen aan de Panther Cup in Utrecht.
Matthijs begon tegen een tegenstander die wist dat Matthijs met goede achterwaartse technieken kan verdedigen. In de eerste ronde viel hij ook nauwelijks aan en wist Matthijs na 1 rondwaartse counter op 1 – 0 te komen. In de ronde daarna begon Matthijs zelf meer druk te geven en won hij zijn partij met 6 – 1.
In de finale trof Matthijs een sterke tegenstander die soms net wat gelukkig zijn punten mee kreeg. Met goed positie spel bleef Matthijs druk geven en kwamen er goede acties, alleen leverde dit te weinig punten op voor een overwinning. Zilver dus.

Joseth trof in haar finale een ervaren tegenstander. In het begin van de wedstrijd gaf Joseth het initiatief aan haar tegenstandster, maar wist dit later weer terug te nemen. In de rust was het 2 – 2. Aan het begin van de tweede ronde scoorde haar tegenstandster snel 2 punten en Joseth wist dit weer tot 4 – 3 goed te maken. In de laatste actie kwam Joseth nog goed op het pantser, alleen dit was net 1 seconde na tijd. Dit betekende dus het tweede zilver.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.